Blacklist

Evo ne znam. Odgledah još jednu seriju u cugu i sad sam u šoku. Po četiri epizode na dan, znam ja to i bolje, sa čak cijelom sezonom u jednom danu, ali takva situacija. Ovo nije za pohvalu, ovo je bolest.

Serija me je oduševila, i totalno sam opsjednuta sa njom. Nažalost, nove sezone nema do kraja septembra, a to mrzim. Onako kad mi počnu na kašiku davati epizode, hoću da se ubijem. A, ne mogu da čekam da oni završe sa sezonom, to bude oko devet mjeseci manje – više, sa prekidima u zimu, bla, bla.

The Blacklist je kriminalistička serija o FBI agentu Elizabeth Keen i kriminalcu, (koji je na listi FBI najtraženijih kriminalaca zbog informacija koje zna) Raymond Red Reddington. Inače, glumi ga James Spader, što govori za sebe. On sarađuje sa FBI i pomaže im da uhapse sve kriminalce iz Redove crne liste, to su otprilike svi sa kojima je on sarađivao ili sa kojima se susreo. No, ima tu i nešto više. On je tražio isključivo da radi sa Lizzy i njih dvoje su pravi tandem u love/hate relationship. Ne ljubavnoj vezi, već je to više veza kao između oca i kćerke.

Ja mislim i 100% sam sigurna da je on njen otac (serija se mora pogledati radi dodatnih i važnih detalja), iako su nas naveli na to da on možda i nije njen otac. Jeste, i to će se ispostaviti. Sad je sve ostalo nedorečeno, i Lizzy i Tom, i Lizzy i Reddington, Cooper i ostali. Ne znam, evo. Sanjaću ih noćas.

Do septembra, tu su druge serije koje se daju na kašiku, ali tako je kako je. Sad kad nemam više epizoda serije The Blacklist, počeću da čitam kultnu knjigu “Lovac u žitu”, da vidim i to čudo.

 

Published by

sowhat

You have yourself. That is enough.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *