Investigation.

True Detective je krenuo sa drugom sezonom još prošle sedmice. Prva epizoda mi je bila pomalo spora, ali to je standardno za prvu epizodu. Sviđa mi se. Ne toliko jako kao prva sezona, mada rano je reći. Rano je za predviđanja takve vrste. Za sad mi je odlična. Prva sezona je imala malo mračniji ton, mada i ovdje toga ima. Iako i dalje nema naznaka okultnog ubistva. The yellow king će vazda ostati urezan u moje pamćenje.

Još ne znam šta je to toliko poremetilo onog mladog i prelijepog policajca, pa se ponaša kao psihopata, ali doći ćemo do toga, nadam se. Serija je odlična, i svima je preporučujem. Uvijek sam obožavala kriminalističke serije sa dozom mračnijeg skoro natrpirodnog.

Tyrant je isto tako u toku, isto druga sezona. Politička drama, neočekivani obrti u seriji, i mnogo je dobra. O, da. i Blacklist. Mislim da sve zajedno gledam oko deset serija uključujući i ove što im je status “hiatus”. To pomalo ide u bolest. Ako se ne zaustavim, biće belaja.

Više volim serije od filmova. Ponekad mi je tako mrsko gledati filmove, ali kad se navadim ne mogu nikako da odustanem.  Bolest ne bira.

Published by

sowhat

You have yourself. That is enough.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *