Life.

Ponekad mi je malo ovaj jedan život, htjela bih još četiri da živim i da postignem sve što želim. A, nekad mi je i ovaj jedan previše. Evo ovih dana ovaj jedan mi je previše. Ništa se nije ni desilo, niti me nešto muči, samo mi je tako naišlo. Lijena sam, sve mi je mrsko. Mrsko mi učiti, ali se tjeram. Nazor sve radim ovih dana. Najradije bih samo spavala, ali nazor sve radim.

Nekako bih najradije da preskočim sav ovaj period građenja sopstvenog života, i da sam odjednom deset godina starija i da sam ostvarila sve što sam zacrtala. Nisam ja u fazi odustajanja, niti mi je to na pameti, nego mi je naišla ta faza kada ne mogu ništa ali tjeram sama sebe.

U fazi sam kada mi se ljudski rod gadi, i sve bih pobila da mogu odjednom. Nema ništa gore od aljkave žene, evo potpisujem. Danas kada sam ušla u WC u šoping centru, samo što me nije srčka udarila od smrada. Krave glupe, postoji kabaš ako nemaš za kupku, pa se istušraj, pa onda stvai dezodorans! Znaš doći da kupuješ stvari, a ne znaš se oprati! Pobjesnila sam. Fuj. Muškarci su opet uredniji u odnosu na žene. Joj, užas.

Published by

sowhat

You have yourself. That is enough.

6 thoughts on “Life.”

  1. Druzi se… pricaj, razgovaraj, nasmij se… pa ce bar na jedan dan proci praznina…a onda sutra opet tako i dan za dan 😀

    1. A đe bona u prirodu u sred ogromnog grada? Ja bih rado, ali trenutno je nemoguže izbjeći smrdljive ljude. Sezona je počela, gradski prevoz smrdi na kilometar. 😀

  2. Ah, to je onaj grozni period … Proći ćee, ne daj se 😀

    Ma daj, ne okupa se pet dana i stavi dezedorans i pola parfema istrese, k’o popravila situaciju. Najjače je što su uvijek sređene i našminkane full 😀

    Eh sad, da te napadnem … Koga si mi donjela otamo* ? 😛

    1. Znam da hoće, nego ne treba mi baš u ovom periodu 😀

      Hahaha e to! Jes’. Glumi zavodnicu i mačkicu, a ne zna se istuširati. Fuj.

      Hahaha ko kaže da ti nisam donijela? 😀 Možda je već krenuo put Bosne 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *