Men?

Već smo utvrdili da je sve poremećeno. Posebno odnosi između muškaraca i žena. Muškarci više nisu muškarci, i oni što su bar malo normalni, nemaju hrabrosti da priđu ženi. Ja sam i dok ne umrem, biću tradicionalna po tom pitanju. Ne osuđujem nijednu djevojku koja prva priđe momku, naprotiv, svaka čast.

Ali, i dalje smatram da je on taj koji treba da načini prvi korak, a ne ja. Ne da se plašim nečega, ali mislim da ne treba ja to da radim. Ostala sam i dalje u tom vremenu i to je to.

Nažalost, sve je manje pravih muškaraca, hrabrih muškaraca, a sve više ovih pekavih, kmezavih, “jadan ja” muškaraca, tj. djevojčica. Emocije su sasvim nešto drugo, ne pišem o tome, pišem generalno o stavu muškaraca, i  o tome u šta se pretvaraju.

Zašto je toliki problem prići djevojci koja ti se svidjela ili sviđa? Strah od odbijanja, ali Bože moj i da te odbije idemo dalje. Nije smak svijeta. Ali, nemaš šta da izgubiš.

Sa druge strane, većina njih je opterećena materijalnim stvarima, a za to su krive žene, skoro svaka gleda kakav auto vozi, da li ima ovaj telefon ili onaj telefon. Da li je biznismen ili ne. Žene su dosta uticale na promjenu stava muškaraca, ali i muškarci su se previše opustili. Nema više momka da te vodi, nego moraš ti njega da vodiš, da organizuješ, da vućeš, da guraš sastanak, vezu.

Dakle, vojska je bila super za sve njih. Jer nauče disciplinu, ojačaju, istrpe nemoguće. Ja bih to vratila, ali i za žene.

Momci, molim vas ostavite pincete, vosak za depilaciju, steroide i minđuše sa cirkonima. Vrijeme je, jer propadamo generalno.

Published by

sowhat

You have yourself. That is enough.

3 thoughts on “Men?”

      1. ma niko nema strpljenja ni snage da diskutije o tome… to je rupa bez dna…obje strane i muska i zenska su u “da Bog sacuva i sakloni” stanju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *